RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Vi förnyar och anpassar MusikRUM 2021! Mer information kommer snart.

Har du några frågor så maila till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

Distriktsstämma 2020

Kallelse till distriktsstämma för RUM Östergötland 2020

Varmt välkomna till ordinarie distriktsstämma för RUM Östergötland. Som vi informerat om i våras har interimsstyrelsen arbetat med att få iordning distriktet. Nu är vi på god väg och kallar därför till ordinarie distriktsstämma som inte kunnat äga rum tidigare i år. Då Region Östergötland begärt in årsmöteshandlingar för att vi ska få ut vårt bidrag behövs årsmötet genomföras innan 30 september. 

För att RUM Östergötland ska kunna leva vidare som distrikt behöver vi alla hjälpas åt. Därför har vi i år låtit valberedningen få arbeta med det digitala verktyget ”nominera.se”. Det gör det enkelt för er i distrikten att nominera personer till styrelsen. Läs mer nedan om hur ni nominerar.

När: 27 september klockan 18.00-20.00

Plats: Digitalt via teams, länk skickas ut någon dag innan till de som är anmälda

Antal ombud: Fem ombud om föreningen har fler än 1000 betalande medlemmar. Fyra ombud om föreningen har fler än 200 betalande medlemmar. Tre ombud om föreningen har fler än 50 betalande medlemmar. Två ombud för övriga föreningar.

Anmälan: Sista datum för anmälan har passerat. Är du inte anmäld men önskar delta mejla ostergotland@rum.se så får du länk till mötet.

Motioner: Önskar ni lämna in någon motion till stämman gör ni det genom att maila dem till ostergotland@rum.se senast 30 augusti.

Närvaro för att få distriktsbidrag: I vanliga fall har RUM Östergötland krav på närvaro på årsmötet för att kunna söka bidrag. Det kravet kommer vi inte ha för 2020 då vi inte kunnat gå ut med datum 2 månader innan årsmötet. Dock så vill vi att alla föreningar deltar med minst ett ombud. Kravet kommer återkomma till årsmötet 2021 som planeras att hållas i mars.

Nomineringar: Styrelsen söker funktionärer! Vi uppmanar er förening att nominera minst en person till RUM Östergötland. Att vara del av styrelsen är både roligt och utvecklande. Det finns möjlighet för unga nya funktionärer att gå en grundläggande ledarskapsutbildning hos RUM nationellt. För att nominera skriver du in personens namn och mailadress via denna länk https://nominera.se/rumostgotadistriktet/elections/view?fbclid=IwAR00ueS-spV8cNdnyrNWH1S8h2unnKVK2EwaUgd8Ddd7VWew34vLJ2SFyRk. Sista nominering är 19 september.

Valberedning: Valberedningen består av Norrköpings Ungdomsmusikkår, Pianoforte och Jazzungdomarnas Föräldraförening.

Handlingar: 
Observera att Balans- och Resultaträkning samt revisorsberättelse kommer ut senare. Detta innebär också att budgeten kommer att kompletteras med en kolumn för ”Utfall 2019”.

Verksamhetsberattelse-2019-undertecknad-1Ladda ner
Dagordning-2020Ladda ner
Verksamhetsplan-2020Ladda ner
Propositioner-2020Ladda ner
Budgetförslag-2020Ladda ner
Balansrapport-receipt-f0anyLadda ner
Resultatrapport-2019-receipt-f0aoe-1Ladda ner
Revisionsrapport2020Ladda ner

Protokoll: Efter stämman lägger vi upp protokollet här.

Har ni frågor eller vill komma i kontakt med styrelsen på något sätt finns vi på mail ostergotland@rum.se

Återigen, välkomna!

X